De absolut sämsta presenterna som du kan ge bort

Finns det presenter som man aldrig bör ge? Nja, det gör det väl egentligen inte. En sak som verkar hemsk för en person kan ju vara det bästa för en annan. Men med detta sagt kan vi ändå se att det finns vissa saker som sällan lämpar sig som present.

Läs vidare för att undvika fallgropar eller för att få dig ett gott skratt när du tänker dig följande saker som presenter.

Rakhyvlar för ögonbrynen

Visst kan de användas och den som har riktigt buskiga ögonbryn kan ju behöva detta. Men vad säger du med din present här? Raka ögonbrynen älskling! Kanske inte en hit. Nej, köp ett diamantarmand istället!

Brännjärn

Vad är det undrar du. Jo, det är järn som man kan bränna skinn med. Det finns brännjärn som är till för att märka djur och så finns det modeller som galna människor använder för att skapa en minst sagt unik tatuering. Det här är inte en bra present!

Konstiga kuddar

Kuddar är väl fina presenter? Jo vars, det kan de vara. Men om du köper en konstig kudde med ett lite äckligt motiv, som till exempel en kudde i form av orm eller kackerlacka är det inte säkert att mottagaren blir glad. Bättre med en godisbox!

En urna för aska

Har någon just dött och så kommer det en födelsedag tätt inpå? Bra tänker du. Jag ordnar med urnan för askan. Fast det här är inte en bra present. Den får ju födelsedagsbarnet att tänka på sin sorg. Dessutom kanske han eller hon vill ha en helt annan urna eller så ska personen som dött inte ens brännas.

Ett husdjur

Det är den bästa presenten för vissa och den värsta för andra. Ska du köpa ett djur som present? Antagligen inte. I varje fall inte om du inte själv är beredd att ta hand om det.

Något gammalt du inte vill ha

Det här är inte en trevlig present. Du kan ge den efter att ha frågat om personen vill ha men inte inslagen i presentpapper som om det vore något nytt.

Termos

En termos är faktiskt en riktigt trevlig present. Med en greppvänlig termos som denna blir det extra

Läs mer »

Sök

7815 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
3392 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
254 kr
3.8/5
Redaktörens betyg: 3.8 av 5