höj och sänkbart skrivbord

Bästa fars dag present är ett höj och sänkbart skrivbord!

Om du vill ha en ovanlig fars dag present så finns det en sak som verkligen kan göra susen. Ett höj och sänkbart skrivbord med vev som går att använda precis överallt. Det här är en gåva han inte förväntar sig men garanterat kommer att gilla. Det är ju bra för hälsan att kunna växla mellan att stå och sitta. Precis lika bra som att skicka honom på spaweekend för två!

Ett skrivbord som fars dag present

Hur tänker vi här kanske du undrar. Ett höj och sänkbart skrivbord med vev låter ju kanske inte som en självklar present till fars dag. Fast beakta hur användbart det är och du inser att det är lika bra som present till 70 årig man som det är till en ungdom!

Den vanligaste farsdagspresenten är en slips. Ett skrivbord som han kan veva upp och ner är ju bra mycket roligare. Och det är något som gör det så mycket roligare att jobba hemifrån. Det blir en väldigt stor present och det är ju också kul!

Ett skrivbord är inte bara för jobb

Om du tänker på saken så inser du säkert att din far kan ha ett behov av ett bra bord för annat än jobb. Många pappor har hobbys eller tycker helt enkelt om att pyssla, skriva eller läsa vid ett ordentligt bord.

Istället för att han ska fortsätta använda det gamla IKEA skrivbordet från 1975 så är det dags för att nytt höj och sänkbart skrivbord med vev! Detta bord är enkelt att flytta på och det kan användas till precis vad som helst.

Utan ström men ändå höjbart

En anledning till att ett höj och sänkbart skrivbord med vev är en så bra fars dag present är att det går att ställa var som helst. Veven kräver ju ingen ström. Så pappa kan ha sin farsdag present på landet där det inte finns någon el indragen såväl som i friggeboden i trädgården.

Detta är väldigt praktiskt och ytterligare ett skäl till att ett skrivbord som går att höja och sänka blir en perfekt farsdagspresent.

Beställ ett bord online och överraska pappa!

Beställ ett skrivbord med vev online och se till att det kommer i god tid. När det kommer fram så kan du montera om du vill eller slå in bordet i kartongen i presentpapper. Det här beror ju lite på hur enkelt det blir för dig att få bordet till din far på fars dag.

Det här kommer att bli en av de där farsdagpresenter som han ständigt pratar om. Det är som intet annat och en total överraskning. Dessutom kan du ju köpa det höjbara skrivbordet tillsammans med syskon så att det blir en fars dag present som ryms i din budget.

Termos

En termos är faktiskt en riktigt trevlig present. Med en greppvänlig termos som denna blir det extra

Läs mer »

Sök

7815 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
3392 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
254 kr
3.8/5
Redaktörens betyg: 3.8 av 5