5 bästa presenterna till 70 årig man

  1. Köra racerbil

Att få köra snabbt i en sportbil är vansinnigt kul. Kanske har han alltid drömt om att äga en Ferrari eller Porsche men det har inte blivit av. Nu blir det äntligen av att få köra i den här typen av bil. Ett extra plus är att ni kan uppleva racerbilen tillsammans!

Du kan kika på racerbilsupplevelse här!

  1. Tågresa med vinprovning och middag

Det går inte lika fort som med en racerbil men fy vad mysigt! Det här kommer han att gilla och det rör sig återigen om en upplevelse. Just upplevelser är riktigt bra presenter till 70 åriga män helt enkelt för att de ofta har det som de behöver i form av prylar.

Här kan du kika på denna upplevelse!

  1. Massagefåtölj

Skulle du vilja ge honom massage varje dag? Det kan du utan att ens behöva finnas på plats. En massagefåtölj är en underbar 70 års present till honom. Den kan han sitta i för att mjuka upp muskler och leder. Massagen ger avslappning och fysisk såväl som mental hälsa.

Du kan se en massagefåtölj här!

  1. Rökfri kolgrill

Ge honom en innovativ kolgrill som inte släpper loss en massa rök hursomhelst. Om han tycker om att grilla men stör sig på röken från kolgrillar är det här smart. Om han inte grillar så ofta är det här något som kan få igång aktiviteten!

Du kan se en rökfri kolgrill här!

  1. Badtunna

En badtunna är något alldeles särskilt. Om han har plats för en badtunna eller ett spabad på uteplatsen eller på landstället kan du satsa på detta som perfekt 70 års present till honom. En badtunna kan man driva utan elektricitet med vedeldning vilket är extra mysigt.

Du kan se en fin badtunna här!

Termos

En termos är faktiskt en riktigt trevlig present. Med en greppvänlig termos som denna blir det extra

Läs mer »

Sök

7815 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
3392 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
254 kr
3.8/5
Redaktörens betyg: 3.8 av 5