Frozen

Frozen prylar för födelsedagen

Om ett barn älskar Frozen, det vill säga filmen Frost, finns det en massa prylar att ge i present. Det här är ett tema som gör sig väl rent grafiskt och det innebär att du har en rad olika Frozen saker att ge bort som present.

Låt oss ta en titt på Frost saker som du kan välja för att förgylla en födelsedag eller annan högtid då det ska firas med presenter och mer…

Fira med Frozen tårta!

Det låter kanske som att det menas att ni ska fira med en frusen tårta men du som kan dina Frost karaktärer vet att de ser finfina ut på en tårta! Det går att beställa en Frozen tårta med vackert motiv. Ungen kommer att bli till sig av lycka. Mycket bättre än en vanlig godisbox!

Om du vill göra en Frost tårta själv kan du köpa själva bilden som du lägger på toppen av din hemmagjorda tårta. Det här är riktigt kul och något som får din hemmagjorda födelsedagstårta att se så proffsig ut.

Frozen klänning

Låt henne klä sig som Elsa! Det finns fina Frozen klänningar att köpa. De är inte bara för maskerader. Barn älskar att klä ut sig som lek och då är det inte dumt att det finns den här typen av Frozen prylar hemma i leklådan. Låt henne klä ut sig i denna klänning och åk sedan för att flyga i lufttunnel med den!

Frozen skor

Matcha klänningen med ett par Frozen skor. De ser ut som tofflor och passar perfekt till dräkten. Det blir en komplett Frozen utklädning och en massa kul lek. En mycket bra present till ett barn som älskar Frost saker.

Armpuffar med Frost karaktärer

Du kan också satsa på armpuffar för poolen. Det här är en mindre present som kan passa bra till exempel om ditt barn har blivit bjudet till ett kalas. Då kommer det att gillas skarpt att ni kommer med en så användbar present som dessutom har favoritmotivet.

Dockor

För barn som leker med dockor är det förstås underbart att få en Frozen docka. Välj favoritkaraktären från Frost eller skaffa fler gubbar som barnet ännu inte har.

Ballonger

Sist men inte minst är det förstås så att du kan skaffa Frozen ballonger som du fyller med gas. Dessa blir fin dekoration. Skaffa en till varje kompis som kommer till födelsedagskalaset för att ge som en fin present när de går hem.

Termos

En termos är faktiskt en riktigt trevlig present. Med en greppvänlig termos som denna blir det extra

Läs mer »

Sök

7815 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
3392 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
254 kr
3.8/5
Redaktörens betyg: 3.8 av 5