present 4 år

7 bästa presenterna för 4 åriga flickor

Nu ska hon snart fylla 4 och du är ute efter en bra present till fyraårig tjej. Det finns en massa roliga saker att välja från. Det här är en ålder så mycket är möjligt. Fysiken tillåter lek på rullande leksaker såväl som balansverktyg. Men det måste inte vara vilt för att det ska bli en bra present till 4 årig flicka.

Här är de 7 bästa presenterna för 4 åriga flickor som lär bli otroligt uppskattade av din lilla tjej!

 

  1. Ett leksakskök

Ett leksakskök är en av de bästa presenter för 4 årig tjej som du kan hitta. Här kan hon leka att det är hon som gör köttbullarna eller vad det nu är ni brukar äta. Leksaksköket kan placeras i hennes rum eller på annan plats och är också en leksak som lätt blir fokus för flera barn som leker tillsammans.

Dessutom kan du köpa till saker med tiden eller låta henne använda dina gamla kastruller och grytor för att leka med köket. Här kan du se ett fint leksakskök!

2. En stor docka

Har du sparat hennes bebiskläder från de allra första dagarna? Nu kan du plocka fram dessa och ge henne en stor docka att klä på. En Skrållan docka är särskilt kul för den kan prata. Det gillar fyraåringar! Dessutom ser den ju mer ut som hon gör och det är inte så dumt.

Här kan du kika på Skrållan.

3. Sparkcykel

En riktigt bra och prisvärd present till 4 årig flicka är en sparkcykel. Sparkcykeln kan ha två eller tre hjul och den bör förstås ha rätt höjd. Det här är en leksak som bjuder in till mycket kul. Den kan faktiskt användas inomhus om detta tillåts.

När hon kör med sparkcykel utomhus är det förstås viktigt att vara med och att det sker på en plats där det inte dyker upp bilar eller andra fordon.

Du kan kika på en fin sparkcykel här!

4. Vanlig cykel

En vanlig cykel kan också passa bra till 4 årsdagen. Med stödhjul klarar hon att cykla på den fast ett tips är att hoppa över stödhjulen. Hon kan balansera sig fram tills hon kan cykla själv. Det här klarar små fyraåriga tjejer galant om de bara får möjligheten.

Det som är så bra med den här typen av present till fyraårig tjej är att den erbjuder så mycket aktivitet. Det här är verkligen något som är bra för hennes motoriska utveckling.

Du kan se en fin cykel för 4 åring här!

5. Studsmatta

Hon har studs i dojjorna, det vet du! En härlig stor studsmatta är en present till en flicka på 4 år såväl som till hennes syskon. Om det finns plats för den i trädgården kan det här ge många timmars kul aktivitet under varmare månader.

Det finns också mindre studsmattor som man kan ha inomhus. Men de blir aldrig riktigt lika kul som de stora varianterna.

Du kan ta en titt på studsmatta med säkerhetsnät här!

6. Utklädningskläder

Det är roligt att låtsas vara någon annan. Det här är inget som måste tillhöra maskerader, fester och Halloween. Nej, det går att klä ut sig när man känner för det. Många fyraåringar tycker att det här är roligt så varför inte ge henne en ny dräkt som 4 års present?

Det finns en hel del att välja mellan och det går också att köpa till glittersmink och annat för mer effekt.

Här kan du se Pippi dräkt som passar för 4 åring.

7. Pärlset

Många fyraåringar tycker om att lägga pärlplatta och då behövs det ett pärlset med många olika plastpärlor i olika färger samt mattorna att lägga pärlorna på. Ett pärlset är en fin 4 års present till flicka. Det är pyssligt och kul och passar mycket bra året om.

Du kan se ett bra pärlset här!

Det är heller inte dumt att satsa på en uppblåsbar vattenpark som presen till fyraårig flicka. Den kan hon leka i med syskon. Dessutom kan den användas då det blir party och alla kompisar från förskolan kommer för att fira.

Termos

En termos är faktiskt en riktigt trevlig present. Med en greppvänlig termos som denna blir det extra

Läs mer »

Sök

7815 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
3392 kr
4/5
Redaktörens betyg: 4 av 5
254 kr
3.8/5
Redaktörens betyg: 3.8 av 5